BeleefHeide Hantum

 

 

babymassage 

Baby-Yoga

onderlinge Kindermassage

Workshops voor ouder en kind

 

 

Welke workshops zijn er bij BeleefHeide mogelijk?

 

- Onderlinge kindermassage binnen het gezin: een op maat gemaakte training waarbij de hulpvraag van het gezin wordt besproken en de Happy Kids Massage op wordt aangepast. Heeft je kind slaapproblemen, of moeite met concentratie, komt je kind uit school met een vol hoofd of snel overprikkeld? Dan kan een korte massage al wonderen doen.

 

Afhankelijk van waar je onderlinge kindermassage voor wil toepassen leer je verschillende massage's zoals voetmassage, rugmassage, buikmassage, hoofdmassage of de volledige onderlinge kindermassage.

Daarnaast leer je nog verschillende ontspanningsoefeningen die gemakkelijk toe te passen zijn zowel thuis maar ook op school of in een andere situatie. Met een handboek als uitgangspunt, kan je thuis al snel aan de slag. Er zijn themaboeken voor verschillende leeftijden vanaf 1 jaar tot 12 jaar. Dit wordt langzaam opgebouwd zodat ouder en kind er beiden vertrouwd mee worden. Want het wordt een gezamenlijke activiteit waarbij er met aandacht voor en met elkaar aan meer ontspanning en rust wordt gewerkt binnen het gezin.

 

Als je denkt dat het je extra tijd kost? Integendeel, in het begin zal je even tijd moeten investeren om het eigen te maken, maar je zal zien dat het meer tijd gaat opleveren, niet meer meerdere malen naar boven om je kind terug in bed te leggen, maar juist vooraf even tijd samen en je kind valt heerlijk in slaap. Op happykidsmassage.com lees je ervaringen van andere ouders.

 

De kosten voor deze workshop zijn vanaf €75,-- 

Inbegrepen: Intakegesprek, handboek, 1 les van een deelmassage (voet, rug, hoofd etc), stappenplan.

 

Uit te breiden met: meerdere deelmassage's of gehele onderlinge kindermassage, extra boek, Doterra etherische oliën, prijs op aanvraag.

 

 

 

- Workshop Ouder en Kind massage:

 

 

 

 

 

- Kinderfeestje op maat: 

Fladderfeest

Samen met Fladder de Vlinder houden we een belevingsmiddag van ongeveer 2 uur. Tijdens het feest is er aandacht voor creativiteit, beleving, verbinding en ontspanning. Samen bespreken we vooraf de wensen voor het Thema, en mogelijke activiteiten. Afhankelijk van de wensen en aantal feestgangers ligt de prijs tussen de €5,- en €15,- per deelnemer. geschikt vanaf 4 jaar.

 

Wellnessfeest

Ben je samen met je vriendinnen en vrienden toe aan ontspanning? Dan is het Wellnessfeest iets voor jou.

We beginnen met wat drinken en iets lekkers. Daarna is er tijd voor verwennerij en ontspanning, dat kan zijn met een voetenbadje of handenbadje, daarna een fijne handmassage met verschillende materialen, giechelen hoort erbij. Of een selfcaremassage, wat een ieder maar wil, niets moet! Er kan een massagestempel gemaakt worden, of de nagels mooi lakken.

Ook dit feest wordt naar wens ingevuld. Prijs is vanaf €7,--, afhankelijk van het aantal deelnemers en wensen voor het feest. Geschikt vanaf 8 jaar, maar ook zeker geschikt voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar.